Accéder directement au contenu Accéder directement à la navigation
Nouvelle interface
Article dans une revue

An exploratory study of the adoption of artificial intelligence in Burgundy's wine industry

Abstract : The objective of this exploratory study is to identify which factors enable or inhibit artificial intelligence adoption within the wine sector and specifically for the Burgundy region. Findings revealed that the winegrower's adoption intention could be assessed according to (a) perceived benefits, (b) organizational readiness, and (c) external pressure.
Type de document :
Article dans une revue
Liste complète des métadonnées

https://hal-rennes-sb.archives-ouvertes.fr/hal-03330306
Contributeur : Elise BOUVET Connectez-vous pour contacter le contributeur
Soumis le : mardi 31 août 2021 - 16:46:04
Dernière modification le : vendredi 5 août 2022 - 14:48:22

Identifiants

Collections

Citation

Glyn Atwal, Douglas Bryson, Alistair Williams. An exploratory study of the adoption of artificial intelligence in Burgundy's wine industry. Strategic Change, 2021, 30 (3), pp.299-306. ⟨10.1002/jsc.2413⟩. ⟨hal-03330306⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

35